Permata Hati

Aku selamat diijab kabul pada 18 Februari 1999, iaitu pada tarikh kelahiran ku yang ke 22 tahun, aku kan lahir pada 18 Februari 1977, masa ni usia ku masih muda namun telah bergelar isteri kepada Encik Rushdan Abd Razak, tarikh ni ku pilih sendiri dan telah mendapat persetujuan kedua dua belah keluarga, jadi aku akan mendapat 2 hadiah lah pada tarikh 18 Februari setiap tahun, satu hadiah besday, satu hadiah anniversery, terima kasih kepada suami tersayang.

Hasil perkongsian hidup dengan suami tercinta lahirlah 3 cahayamata tersayang yang diberi nama Rushdina Arifah lahir pada 26 Oktober 2000, Rushdina Aqilah lahir pada 21 Mac 2002 dan yang bongsu juga merupakan putera tunggal iaitu Ridzuan Hanif yang lahir pada 10 februari 2007.

Alhamdulillah lengkap sudah kehidupan rumah tangga kami dengan kehadiran 2 puteri & seorang putera ini. Kedua dua puteri aku lahirkan di negeri kelahiranku iaitu Terengganu Darul Iman cuma putera ku lahir di Kuala Lumpur. Aku bangga dengan anak-anak ku.

Aku sayang anak-anak ku, doaku semoga anak-anak ku sentiasa dalam lindungan ALLAH TAALA, semoga berjaya dunia & akhirat. Insya’ALLAH.

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s