Arghhhh

Pagi ni seperti biasa jam aku menjerit meminta aku bangun, hari ni aku rasa malas sangat nak bangun, badan sakit-sakit, bahu kiri ku terasa sangat lenguh akibat kerana suntikan petang semalam. Petang semalam aku ke klinik berdekatan rumah, tak sangka pulak doktor nak suntik aku kerana katanya sakit yang aku alami sudah tahap kene suntik. Jangan terkejut bukanlah sakit kronik. Jadi aku hanya bersetuju dengan kata kata doktor.

Dalam fikiran mahu saje aku MC hari ni, tak larat nak pergi kerja tetapi memandangkan kerja berlambak atas meja, aku gagahkan juga diri untuk kerja, aku sampai lewat ke pejabat, tak lah lewat sangat dalam pukul 8.50 pagi, waktu kerja aku 8.30…kira oklah tu sekali sekala daripada aku tak datang terus kerana ambil MC.

Sampai sahaja di pejabat aku diberitahu ibu kepada Menteri kami iaitu Dato’ Seri Jamil Khir Haji Baharom telah pulang ke rahmatullah pagi ini. Di lobi pejabat ku lihat kawan-kawan sudah berkumpul untuk menziarah arwah di rumah Dato’ Seri. Al fatihah kepada arwah bonda Dato’ Sri semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman. Amin …. 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s