Kelas CRM

Minggu ini 16 Jun 2012 & 17 Jun 2012 sekian lama rasanya aku tidak ke ATC Kajang kerana 2 bulan yang lepas kami tidak ada kelas kerana modul minggu tu kami telah selesai, bulan lepas pulak kelas kami di UUM Sintok bersama Prof. Azizi Zakaria.

Hari ni dan esok kelas Customer Relationship Management, tenaga pengajar Puan Fauziah Mat Nuri, seperti biasa lah aku dan Kak Nana serta Maz akan check in hotel yang berdekatan dengan kelas, bukan apa kalau nak balik ok jer tak ada lah jauh sangat tapi memang sudah menjadi kebiasaan kami bila kelas kami akan menginap di hotel, masa bersama kawan-kawan lah katakan.

Minggu ni kami cuba Presscot Metro Inn Kajang pulak, kami ambik bilik Superior untuk 3 orang, bilik ni besar boleh memuatkan 4 orang. Seperti biasa lepas check in kami keluar cari makan lah kat kedai berdekatan hotel, nak makan kat hotel? mmmmmm kami tak berapa suka makan di hotel, :)..

Kelas CRM berjalan lancar selama 2 hari, seperti biasa ada presentation, ujian, last sekali apa lagi tugasan assignment lah untuk kami siapkan dalam masa 3 minggu, mmmmmm malas plak rasa nak buat assignment dengan kerja-kerja pejabat lagi tapi malas ke rajin ke kene siapkan jugak.

Sekian untuk hari ni ye …. kalau ada masa saya update lah sentiasa blog saya ni.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s